Monipuoliset tilat upeassa historiallisessa miljöössä

Ravintolamme pääsalit sekä viihtyisät Viini- ja Satamakabinetit soveltuvat erinomaisesti yritystilaisuuksiin, kokouksiin, juhliin sekä ikimuistoisiin iltoihin perheen ja ystävien parissa. Ravintolarakennuksemme on rakennettu 11. tarkk’ampujarykmentin työhuoneeksi vuonna 1915. Asesepän paja ja kirvesmiehen puutyöverstas palvelevat tänä päivänä asiakkaitamme lähes 100 asiakaspaikalla. Tarjoamme monipuoliset tilat ja suunnittelemme keittiömestarimme johdolla tilaisuuteen sopivan menun. Tunnelman viimeistelee tilakohtaisesti valittavissa oleva musiikki. Tutustu ja pyydä tarjous helposti tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Pyydä tarjous nyt

Etusali

Viihtyisässä etusalissa on 40 asiakaspaikkaa ruokaileville asiakkaillemme. Lisäksi tilassa palvelee baari, jonne voi poiketa vaikkapa lasilliselle.

Pyydä tarjous nyt

Ankkurisali

Ankkurisali voidaan erottaa omaksi tilaksi, joka on muunneltavissa juhlaa tai kokousta varten. Pöydät voidaan järjestää tilaisuuteesi sopivalla tavalla: teatteri-, luokka-, U- tai diplomaattimuotoon. Tilassa on noin 40 asiakaspaikkaa. Käytössä on esitystekniikka ja langaton internet-yhteys.

Pyydä tarjous nyt

Viinikabinetti

Tunnelmallinen 8-10 hengen Viinikabinetti soveltuu kokouksiin tai illanviettoon ystävien kesken. Viinikabinetissa huokuu makasiinirakennuksen punatiilinen tunnelma, viinin aromit sekä maukkaan ruoan tuoksu.

Pyydä tarjous nyt

Satamakabinetti

Satamakabinetti sopii kokouskäyttöön, virallisiin tilaisuuksiin tai perhejuhliin. Juhlava 8-16 hengen kabinetti tarjoaa rauhallisen työtilan tai juhlapuitteet Saimaa-näkymin. Kabinetissa on kiinteä esitystekniikka.

Pyydä tarjous nyt

Pyydä tarjous lomakkeella tai puhelimitse

Suunnittelemme mielellämme sopivan kokonaisuuden tilaisuudellesi. Täytä lomake tai soita meille!

Täytä lomakeSoita 010 666 8613

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule Wanha Makasiini Bistron ja Kolme Kiveä -ravintoloiden tapahtumista ja uusista listoista ensimmäisten joukossa.

Anna lahjakortti

Hyvä ruoka on paras lahja. Lahjakortti käy kaikissa Kolme Kiveä -ravintoloissa. Tilaa kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Lahjakorttikauppaan

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×