Upea historiallinen miljöö

Ravintolarakennuksemme on rakennettu 11. tarkk’ampujarykmentin työhuoneeksi vuonna 1915. Asesepän paja ja kirvesmiehen puutyöverstas palvelevat tänä päivänä Wanha Makasiini Bistron asiakkaita niin juhlassa kuin arjessa. Asiakaspaikkoja ravintolassamme on lähes 100. Ravintolamme pääsalit sekä viihtyisät Viini- ja Satamakabinetit soveltuvat erinomaisesti yritystilaisuuksiin, kokouksiin, juhliin sekä ikimuistoisiin iltoihin perheen ja ystävien parissa.

Palvelemme mielellämme kysymyksissäsi ja suunnittelemme tarpeesi mukaisen tilaisuuden. Keittiömestarimme johdolla rakennamme tilaisuuteen sopivan menun erityisruokavaliot huomioiden. Tunnelman viimeistelee tilakohtaisesti valittavissa oleva musiikki. Tutustu tiloihimme ja kysy lisää tai tee varaus helposti ottamalla yhteyttä tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Etusali

Viihtyisässä etusalissa on 40 asiakaspaikkaa ruokaileville asiakkaillemme. Lisäksi tilassa palvelee baari, jonne voi poiketa vaikkapa lasilliselle.

Ankkurisali

Ankkurisali voidaan erottaa omaksi tilaksi, joka on muunneltavissa juhlaa tai kokousta varten. Pöydät voidaan järjestää tilaisuuteesi sopivalla tavalla: teatteri-, luokka-, U- tai diplomaattimuotoon. Tilassa on noin 40 asiakaspaikkaa. Käytössä on esitystekniikka ja langaton internet-yhteys.

Viinikabinetti

Tunnelmallinen 8-10 hengen Viinikabinetti soveltuu kokouksiin tai illanviettoon ystävien kesken. Viinikabinetissa huokuu makasiinirakennuksen punatiilinen tunnelma, viinin aromit sekä maukkaan ruoan tuoksu.

Satamakabinetti

Satamakabinetti sopii kokouskäyttöön, virallisiin tilaisuuksiin tai perhejuhliin. Juhlava 8-16 hengen kabinetti tarjoaa rauhallisen työtilan tai juhlapuitteet Saimaa-näkymin. Kabinetissa on kiinteä esitystekniikka.

Tutustu myös muihin ravintoloihimme

Ota meihin yhteyttä

Kysy meiltä lisää ja tee varaus puhelimitse tai oheisella lomakkeella.
Suunnittelemme mielellämme sopivan kokonaisuuden tilaisuudellesi.

Täytä lomakeSoita 010 666 8613

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule Wanha Makasiini Bistron ja Kolme Kiveä -ravintoloiden tapahtumista ja uusista listoista ensimmäisten joukossa.

Anna lahjakortti

Hyvä ruoka on paras lahja. Lahjakortti käy kaikissa Kolme Kiveä -ravintoloissa. Tilaa kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Lahjakorttikauppaan

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×