Parsaviikot 20.4.-13.5. - Wanha Makasiini

Parsaviikot 20.4.-13.5.

Wanha Makasiini Bistro tuo listoilleen kolmatta kertaa tämän miedon ja hienostuneen herkun. Kaikki parsat kuoritaan omassa keittiössä ja valmistetaan klassisten oppien mukaisesti RAKKAUDESTA RUOKAAN.

”Muistelen uran alkuaikoja harjoittelijana Helsingissä, kun jokainen aamu muutaman kuukauden ajan alkoi useiden parsalaatikoiden kuorinnalla ja minuutin tarkalla keittämisellä. Silloin syntyi suuri rakkaus tähän mahtavaan herkkuun, joka on yksi lempi raaka-aineistani keväisin. Näillä opeilla, jotka on saatu yli kaksikymmentä vuotta sitten, valmistetaan myös Makasiinin parsat rakkaudesta ruokaan” – Chef Kinnari

 

PARSAMENU 44,90€
Viinipaketti menulle 27,00€

Kuohkeaa parsakeittoa, parsakrokettia, parsaa ja creme fraichea L, G
**
Kevyesti savustettua merilohta, parsaa,
kauden parhaita perunoita ja korvasienimuhennosta L, G
**
Pala herkullista juustoa ja parsahilloketta
**
Creme Brulee, raparperi sorbet ja mustikkaa L, G

 

KLASSISET PARSAHERKUT

Valkoista parsaa, sitruunaa ja hollandaisekastiketta L,G alku 13,00€ / pää 17,00€

Parsaa, katkarapuja, äyriäisvinegretteä ja kotijuustoa L, G 18,90€

Valkoista parsaa, piparjuurella maustettua voisulaa ja uppomuna L, G 17,00€

 

Suositusviinit parsaherkuille
Palmer & Co Brut Reserve 9€ / lasi
Amazone de Palmer 129€ / plo
Chateau La Negly La Brise Marine 8€ / 16cl  39€ / plo
Domaine De La Pepiere Muscadet Sur Lie 47€ / plo

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×