Keittiömestarin
menut
Keittiömestarin menut
Kevät 2025
Lihamenu 66,50€
Viinipaketti 33,50€
Makasiinin Tartar (L, G)
Aasialaisittain maustettu tartar naudan sisäfileestä, manchegojuustoa,
rakuunamajoneesia, pikkelöityä punasipulia, rapeaa kaprista
Naudan sisäfilee (L, G)
Naudan sisäfileepihvi, palsternakkapyre, paahdetut perunat, varsiparsakaalia, ruskeassa
voissa haudutettua lanttua ja tumma pippurikastike
Talon suklaakakku (vl) 13,90€
Suklaamousse, appelsiinigeeli, marinoitua appelsiinia, hasselpähkinäjäätelö, suklaakakku
Kalamenu 56,50€
Viinipaketti menulle 30,50€
Caesar salaatti (L)
Rapeaa romainesalaattia, caesarkastiketta, krutonkeja ja grana padano juustoa
Päivän kala (L, G)
Päivän kala, palsternakkapyree, paahdetut perunat, varsiparsakaalia, ruskeassa voissa
haudutettua lanttua ja tyrni-voikastike
Crème brûlée (L, G)
Kasvismenu 53,50€
Viinipaketti menulle 30,50€
Rapeaa kukkakaalia (V, G)
Friteerattua kukkakaalia, vaniljalla maustettua punajuurihummusta ja
granaattiomenan siemeniä
Paistettu tofu (V, G)
Savustettua tofua, paahdetut perunat, varsiparsakaalia, linssipaistos, kaurakermakastike
Lakkaa ja kuohuviiniä (V, G)
Marinoitua lakkaa, vanilja-timjamivaahto, mantelicrumble, lakkakastiketta ja
kuohuviinisorbetti