Wanha Makasiini Bistro – Laadukas Ravintola sataman syleilyssä

Keittiömme suunnittelee Wanha Makasiini Bistron annokset rakkaudesta ruokaan. Kaikki annoksemme valmistetaan ammattitaidolla tarkoin valikoiduista tuoreista raaka-aineista. Annoksissa on mukana ripaus Makasiinin henkeä, krouvisti – ei liian hienosti.

Lounasaikaan ma-pe klo 12.00-15.00 saat  -20% alennuksen
seuraavista annoksista: Salaatit, pizzat ja rukiiset muikut.

Ruokalista

KALAMENU – 56€

Viinipaketti – 30€ (12cl + 16cl + 8cl)

Jättikatkaravunpyrstöt (L, kysy G)

Valkosipuli-chilivoissa paistettuna, tarjoillaan leivän kera
Viinisuositus: Ruhlmann Cuvée Jean Charles Riesling

Päivän kala (L,G)

Parsaa, herne-soijapapupaistosta, ruskistetulla voilla maustettua palsternakkapyrettä,
sandefjordin kastiketta ja lohenmätiä
Viinisuositus: Tenuta Casteani Serin Vermentino

Makasiinin suklaakakku (VL)

Fazerin suklaasta tehty, vadelmasorbettia, suklaamoussea,
vadelmakastiketta ja Marianne-rouhetta
Viinisuositus: Vigneti di Ettore Recioto della Valpolicella Classsico

KASVISMENU – 49€

Viinipaketti – 26€ (12cl + 16cl + 8cl)

Tomaattikeitto (V,G)

Nuija-ginillä maustettuna, friteerattua kaprista ja kirveliöljyä
Viinisuositus: Ruhlmann Cuvée Jean Charles Riesling

Soija-chilitofu (V,G)

Punaviinirisottoa ja pikkelöityä omenaa
Viinisuositus: Fattoria Pagano Falanghina BIO

Kookos-riisivanukas (V,G)

Passionhedelmäkastiketta ja mangosorbettia.
Viinisuositus: Moscato d’Asti

LIHAMENU – 65€

Viinipaketti – 32€ (12cl + 16cl + 8cl)

Makasiinin Tartar (Suomi) (L,G)

Mustavalkosipulimajoneesia, pikkelöityä omenaa,
friteerattua kaprista, rapeaa riisipaperia, sis. soijaa.
Viinisuositus: Fattoria Pagano Aglianico

Naudan sisäfilee (Suomi) (L,G)

Ruskistetulla voilla maustettua palsternakkapyrettä, paistettua perunaa,
grillattua porkkanaa ja tummaa yrttikastiketta.
Viinisuositus: Vigneti di Ettore Valpolicella Ripasso Classico Superiore

Crème Brûlée (L,G)

Sitruunatimjamilla maustettuna, marinoitua mustikkaa.
Viinisuositus: Moscato d’Asti

ALKURUOAT

Jättikatkaravunpyrstöt (L, kysy G) – 14,90€

Valkosipuli-chilivoissa paistettuna, tarjoillaan leivän kera.
Viinisuositus: Ruhlmann Cuvée Jean Charles Riesling

Tomaattikeitto (V,G) PIENI / ISO – 10,90€ / 18,90€

Nuija-ginillä maustettuna, friteerattua kaprista ja kirveliöljyä.
Viinisuositus: Ruhlmann Cuvée Jean Charles Riesling

Aurajuustoetanat (L, kysy G) – 13,90€

Tarjoillaan leivän kera.
Viinisuositus: Fattoria Pagano Fabula Falerno Del Massico

Makasiinin Tartar (Suomi) (L,G) – 15,90€

Mustavalkosipulimajoneesia, pikkelöityä omenaa, friteerattua kaprista,
rapeaa riisipaperia, sis. soijaa.
Viinisuositus: Fattoria Pagano Aglianico BIO

Sapaslautanen kahdelle (L, kysy G) – 28,80€

Ikosen chorizo-makkaraa (Suomi), savumuikkuja,
Muija-liköörillä maustettua puolukkaa, tilliperunaa,
sienisalaattia, lohenmätiä, vaihtuvaa juustoa, talon leipää.
Viinisuositus: Fattoria Pagano Rosè

SALAATIT

Myös alkuruokakokoisena, hinta puolitettuna

Bistorn Kesäsalaatti (VL, G, kysy V) – 22,80€

Vihersalaattia, fetajuustoa, mansikkaa, vesimelonia, kurkkua,
semikuivattua kirsikkatomaattia, paahdettuja siemeniä ja talon vinaigrette.
Viinisuositus: Fattoria Pagano Rosè

Makasiinin Caesar (L, kysy G) – 16,80€

Romaine-salaattia, caesar-kastiketta, parmesanjuustoa, krutonkeja, sis. kalaa.
Maissikanalla (Ranska) – 23,80€ Jättikatkaravunpyrstöillä) – 23,80€
Viinisuositus: Fattoria Pagano Falanghina BIO

PÄÄRUOAT

Rukiiset muikut (L) – 23,90€

Voissa paistettuna, perunamuusia ja mummonkurkkua.
Viinisuositus: Ruhlmann Cuvée Jean Charles Riesling

Päivän kala (L,G) – 30,90€

Parsaa, herne-soijapapupaistosta, ruskistetulla voilla maustettua palsternakkapyrettä,
sandefjordin kastiketta ja lohenmätiä.
Viinisuositus: Tenuta Casteani Serin Vermentino

Karitsan ulkofilee (Uusi-SeelantiI) (L,G) – 32,90€

Perunamuusia, grillattua porkkanaa ja mustavalkosipulipunaviinikastiketta.
Viinisuositus: Fattoria Pagano Aglianico BIO

 

Naudan sisäfile (L,G) 38,90€

Paistettua perunaa, grillattua porkkanaa, ruskitetulla voilla maustettua, palsternakkapyreetä ja tumma yrttikastike

Viinisuositus: Vigneti di Ettore Ripasso Classico

Paahdettua maissikananrintaa (L,G) 28,90€

Punaviinirisottoa ja tummayrttikastike Viinisuositus: Fattoria Pagano Rosato

Soija-Chilitofu (V,G) 26,90€

Punaviinirisottoa ja pikkelöityä omenaa Viinisuositus: Fattoria Pagano Falanchina bio

 

 

JÄLKIRUOAT

Crème Brûlée  (L,G) – 12,60€

Sitruunatimjamilla maustettuna, marinoitua mustikkaa.
Viinisuositus: Moscato d’Asti

Makasiinin suklaakakku (VL) – 12,60€

Fazerin suklaasta tehty, vadelmasorbettia, suklaamoussea, vadelmakastiketta
ja Marianne-rouhetta.
Viinisuositus: Vigneti di Ettore Recioto della Valpolicella Classsico

Kookos-riisivanukas (V,G) – 12,60€

Passionhedelmäkastiketta ja mangosorbettia.
Viinisuositus: Moscato d’Asti

Jäätelöannos (L,G, kysy V) – 10,90€
Jäätelövaihtoehdot:
Suklaa- tai vaniljajäätelö, mango- tai vadelmasorbetti.

Kastikevaihtoehdot: Suklaa-, kinuski-, vadelma-, passionkastike.
Lisäksi: Tuoreet marjat, marenki, Marianne-rouhe, strösselit.

Wanha Makasiini Bistro

Avoinna
Ma-to klo 12.00-22.00
Pe-la klo 12.00-23.00
Su klo 12.00-20.00
Keittiö sulkeutuu tunnin ennen sulkemisaikaa.

JUHANNUKSEN AUKIOLOT:
To 20.6. 12-22.00 (keittiö 21.00)
Pe 21.6. 12-22.00 (keittiö 21.00)
La 22.6. 12-20.00 (keittiö 19.00)
Su 23.6. 12-20.00 (keittiö 19.00)

Wanha Makasiini Bistro
Satamatie 4, Lappeenranta

Puh. 044 5308 889

myynti@ravintolawanhamakasiini.fi
info@ravintolawanhamakasiini.fi
keittio@ravintolawanhamakasiini.fi

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×