Yksityistilaisuudet

Ravintola Wanha Makasiini Bistron tilat soveltuvat erinomaisesti perhejuhlien, kokousten ja erilaisten yritystilaisuuksien pitopaikaksi. Avara Etusali, Ankkurisali sekä viihtyisät kabinettimme luovat upeat puitteet niin rennoille kuin muodollisemmillekin tilaisuuksille. Ravintolamme on alunperin 11. tarkk’ampujarykmentin työhuoneeksi vuonna 1915. Asesepän paja ja kirvesmiehen puutyöverstas palvelevat tänä päivänä asiakkaitamme lähes 100 asiakaspaikalla. Saat meiltä juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden, johon keittiömestarimme suunnittelee menun. Lisätietoa tiloistamme alla.

Ota yhteyttä

Wanha Makasiini Bistro Yrityksille

Etusali

Viihtyisässä etusalissa on 40 asiakaspaikkaa ruokaileville asiakkaillemme. Lisäksi tilassa palvelee baari, jonne voi poiketa vaikkapa lasilliselle.

Ota yhteyttä

Ankkurisali

Ankkurisali voidaan erottaa omaksi tilaksi, joka on muunneltavissa juhlaa tai kokousta varten. Pöydät voidaan järjestää tilaisuuteesi sopivalla tavalla: teatteri-, luokka-, U- tai diplomaattimuotoon. Tilassa on noin 40 asiakaspaikkaa. Käytössä on esitystekniikka ja langaton internet-yhteys.

Ota yhteyttä

Viinikabinetti

Tunnelmallinen 8-10 hengen Viinikabinetti soveltuu kokouksiin tai illanviettoon ystävien kesken. Viinikabinetissa huokuu makasiinirakennuksen punatiilinen tunnelma, viinin aromit sekä maukkaan ruoan tuoksu.

Ota yhteyttä

Satamakabinetti

Satamakabinetti sopii kokouskäyttöön, virallisiin tilaisuuksiin tai perhejuhliin. Juhlava 8-16 hengen kabinetti tarjoaa rauhallisen työtilan tai juhlapuitteet Saimaa-näkymin. Kabinetissa on kiinteä esitystekniikka.

Ota yhteyttä

Kokoustilat

Viini- ja Satamakabinetti sekä Ankkurisali ovat erinomaisia tiloja kokouksia ja yritystilaisuuksia varten. Ankkurisalissa on noin 40 asiakaspaikkaa. Pöydät voimme järjestellä tilaisuuteen sopivalla tavalla. Käytössä on esitystekniikkaa ja langaton internet-yhteys. Satamakabinetti tarjoaa rauhallisen kokoustilan 8-16 henkilölle ja kiinteän esitystekniikan. Viihtyisä Viinikabinetti soveltuu hieman rennompaan kokousatmosfääriin.

Ota yhteyttä

Haluatko tutkia vaihtoehtoja?

Lappeenrannan Kolme Kiveä -ravintolat Wanha Makasiini Bistro, Ravintola The Kitchen, Willhelmiina, Como & Tang Capital
tarjoavat kukin oman erityisen tunnelmansa. Toivomme varauksen etukäteen. Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi!

The Kitchen Tang Capital

Como Willhelmiina

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule Wanha Makasiini Bistron ja Kolme Kiveä -ravintoloiden tapahtumista ja uusista listoista ensimmäisten joukossa.

  Anna lahjakortti

  Hyvä ruoka on paras lahja. Lahjakortti käy kaikissa Kolme Kiveä -ravintoloissa. Tilaa kätevästi suoraan sähköpostiisi.

  Lahjakorttikauppaan

  Your browser is out-of-date!

  Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

  ×