Kaupungin paras À La Carte

Keittiöpäällikkömme Mikko Kinnari suunnittelee Wanha Makasiini Bistron annokset rakkaudesta ruokaan. Kaikki annoksemme valmistetaan ammattitaidolla tarkoin valikoiduista tuoreista raaka-aineista. Ruokamme pohjautuu klassiseen keittotaitoon, jossa tutut raaka-aineet tarjoillaan uudella tavalla. Annoksissa on mukana ripaus Makasiinin henkeä, krouvisti – ei liian hienosti. Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia makuelämyksiä ja siksi ruokalistamme vaihtuu viisi kertaa vuodessa. Tutustu listaan tällä sivulla ja varaa pöytäsi.

Aukioloajat

su-ma suljettu
ti–to 16-22

pe 12–23
la 12–23

Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Wanha Makasiini Bistro A La Carte

Keittiömestari suosittelee!

Koe Wanha Makasiini Bistron henki ja keittiön
omaleimaisuus näiden menujen parissa

4-ruokalajia 59,00€
*
Viinipaketti 31,00
*Alkoholiton juomapaketti 23,00

6-ruokalajia 69,00€
*
Viinipaketti 46,00
*Alkoholiton juomapaketti 31,00

Oheiset menut tarjoillaan
ainoastaan koko pöytäseurueelle.
Koko seurueen tulee valita yksi
yhtenäinen menu.

SUOMI 100 -menu 42,00

Viinipaketti 27,00
Alkoholiton juomapaketti 18,00

Haukitartaria, graavattua keltuaista
ja pellavansiemennäkkäriä L G*

24h haudutettua poron potkaa, pekonilla
maustettua juures-perunapyreetä,
riistakastiketta ja haudutettua
piparjuurta L, G

Maitoterriiniä, mustikkakeittoa,
hillottua mustikkaa ja rapeita suklaalastuja L, G

Ankkurimenu 43,00

Viinipaketti 27,00
Alkoholiton juomapaketti 18,00

Haukitartaria, graavattua keltuaista
ja pellavansiemennäkkäriä L, G

Paistettua kuhaa, palsternakkapyreetä,
voissa kuullotettua pinaattia, punajuurta
kahdella tapaa ja voivaahtoa L, G

Suklaata ja kirsikkaa L, G

Viinipaketti menulle 29,00

menu VIHREÄ MAKASIINI 36,00

Viinipaketti 27,00
Alkoholiton juomapaketti 18,00

Peruna-sieniohukainen, kotimaista tuorejuustoa,
rapeita tatteja ja lehtikaalia L

Paahdettua myskikurpitsaa, polentaleivos,
tomaatti-härkäpapumuhennosta ja
rapeita siemeniä L, G

Maitoterriiniä, mustikkakeittoa,
hillottua mustikkaa ja rapeita suklaalastuja L, G

L – laktoositon, VL, LL – vähälaktoosinen, G – gluteeniton, G* – pyydettäessä gluteeniton

Alkuruoat

Haukitartaria,
graavattua keltuaista ja pellavansiemennäkkäriä L, G* 10,00

Savustettua ankanrintaa, 
syysomenasalaattia, kotimaista ”parmesania” ja
tuhkattua purjoa L, G 10,00

Peruna-sieniohukainen, 
kotimaista tuorejuustoa, rapeita tatteja ja lehtikaalia L, G 9,50

Makasiinin etanat
valkosipuli-yrttivoissa gratinoituna
sekä paahdettua maalaisleipää L, G* 12,00

L – laktoositon, VL, LL – vähälaktoosinen, G – gluteeniton, G* – pyydettäessä gluteeniton

Salaatit

Bistron vihersalaattia,
mummonkurkkuja, confattuja tomaatteja ja
sherryvinegretteä L,G 8,40

Bistron maalaissalaattia
kauden parhaista raaka-aineista L,G 17,20


Keitot

Kuohkeaa sienikeittoa
kauden sienistä, rapeita tatteja ja syysjuureksia L,G 9,50

Kalakeittoa a`la Makasiini L, G
pieni 10,00
iso 14,80

L – laktoositon, VL, LL – vähälaktoosinen, G – gluteeniton, G* – pyydettäessä gluteeniton

Pääruoat

Paahdettua myskikurpitsaa,
polentaleivos, tomaatti-härkäpapumuhennosta,
ja rapeita siemeniä L, G 19,00

Paistettua kuhaa,
palsternakkapyreetä, voissa kuullotettua pinaattia,
punajuurta kahdella tapaa ja voivaahtoa L, G 25,00

Voissa paistettua nieriää,
kermaan muhennettuja sieniä, syysjuureksia,
paahdettua perunaa ja sienivaahtoa L, G 27,00

Yrttivoissa paistettua maissikanaa, 
polentaleivos, tomaatti-härkäpapumuhennosta
ja viinikastiketta L,G 22,40

24h haudutettua poron potkaa,

pekonilla maustettua juures-perunapyreetä,
riistakastiketta ja haudutettua piparjuurta, G 25,60

Pippuroitua Black Angus härkää,
myskikurpitsapyreetä, paahdettua perunaa, syysjuureksia
ja tummaa pippurikastiketta L, G 28,00

Rosmariinivoissa paistettua hirven ulkofileetä,
röstiperunaa, juureksia ja riistakastiketta L, G 36,00

L – laktoositon, VL, LL – vähälaktoosinen, G – gluteeniton, G* – pyydettäessä gluteeniton

Jälkiruoat

Lajitelma maalaisjuustoja
meiltä ja maailmalta, pähkinäleipää ja
Bistron hilloketta L, G 13,00
Kysy päivän valikoima tarjoilijalta!

Maitoterriiniä,
mustikkakeittoa, hillottua mustikkaa ja
rapeita suklaalastuja L, G 9,00

Suklaata ja kirsikkaa L, G 9,00

Makasiinilla käsintehty suklaatryffeli,
vadelmaa ja lakkaa L, G 9,00

Makasiinin jäätelö tai sorbet
 5,00 / pallo
Kysy tarjoilijalta päivän valikoima


L – laktoositon, VL, LL – vähälaktoosinen, G – gluteeniton, G* – pyydettäessä gluteeniton

LASTEN MENU

Black Angus härkää,
kurpitsapyreetä, viinikastiketta L,G 12,00

Makasiinin lihapyöryköitä 
ja kermakastiketta L,G 10,00

Paistettua nieriää, 
kurpitsapyreetä ja voivaahtoa L,G 12,00

Valitse mieluinen lisuke: L,G
paahdettua perunaa, pekonilla maustettua
juures-perunapyreetä, polentakakkua

JÄLKIRUOAKSI

Jäätelöunelma a`la Makasiini L,G 8,00

Lasten menun annokset vain lapsille

L – laktoositon, VL, LL – vähälaktoosinen, G – gluteeniton, G* – pyydettäessä gluteeniton

Juomavalikoima vaativaankin makuun

Juomavalikoimaamme kuuluvat aperitiivit, oluet, viinit sekä drinkit. Olemme valinneet viinisuosituksen jokaiselle ruoka-annokselle laadukkaasta ja monipuolisesta viinivalikoimastamme. Viinikellaristamme löytyy myös harvinaisuuksia, jotka hivelevät vaativimpiakin makuaisteja. Ravintolamme olutvalikoimassa on useita vaihtoehtoja, joukossa myös erikoisempia oluita. Virkistävänä vaihtoehtona jälkiruoalle tarjoamme klassiset juomasekoitukset uudella tavalla – sesonkien mukaan vaihtuvasta drinkkivalikoimastamme.

Kysy meiltä lisää tai varaa pöytä

Yli 8 hengen seurueelle toivomme varaukset tällä lomakkeella – saat vahvistuksen pian henkilökohtaisesti.
Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi!

Täytä lomakeSoita 010 666 8611

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule Wanha Makasiini Bistron ja Kolme Kiveä -ravintoloiden tapahtumista ja uusista listoista ensimmäisten joukossa.

Anna lahjakortti

Hyvä ruoka on paras lahja. Lahjakortti käy kaikissa Kolme Kiveä -ravintoloissa. Tilaa kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Lahjakorttikauppaan

Puhelujen hinnat: lanka- ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×